Oppositionen efter som vanligt:)

Oppositionen och Kuriren, med Voronov på sista sträckan,  utklassades av Socialdemokraterna. Jag hade sett fram emot några rader om det i Kuriren idag, men hittade inga....


I lördags vann Socialdemokraterna "kändisstafetten" på Råby Rekarnes jubileums- och friidrottsgala. Varje lag bestod  av fem representanter som skulle springa 350 meter var. Det var med stor marginal som våra snabba sossar slog alla lag som var med. 

Bra jobbat hela laget som innefattade Hallalla Kamari, Mamadou Diallo, Marie Svensson, John Eklöf och Nicklas Älgekrans!


Hallalla Kamari startade och sprang utan skor

Marie Svensson kämpade på riktigt bra

Uppvärmning, Marie Svensson, John Eklöf och Mamadou Diallo

"Allsvenskan, och så var det dags för damallsvenskan........."

Varje dag, på varje kanal och jag stör mig lika mycket hela tiden.


Nästa år beräknas ungdomsarbetslösheten vara 35 procent

Lyssnade på P1 när Jytte Guteland diskuterade med MUF. Arbetsförmedlingen har släppt nya siffror som visar att arbetslösheten beräknas bli tolv procent nästa år. Arbetslösheten bland ungdomar upp till 24 år beräknas bli 35 procent. MUF vill lösa problemet genom att försämra anställningsskyddet. Jag förstår inte hur en minskad trygghet på arbetsmarknaden ens kan vara ett förslag på lösning..... 

Reserverat, för vem?

Hurra för Abbas Benny Andersson som blir impad av Gudrun Schyman när hon pratar jämställdhet. Det blir jag med! Minns när jag träffade Gudrun på en konferens i Stockholm. Hon kom in sist av oss alla. Raden längst fram var reserverad, men då frågade Gudrun oss alla varför vi lämnade den raden tom. Hon sa att det bara handlade om att ta sig själv på tillräckligt stort allvar och sedan slog hon sig ner på bästa reserverade plats längst fram.

Bodström värvad till nästa korpsäsong:)

Idag träffade jag Thomas Bodström på torget i Nyköping. Jag måste ju säga att jag faktiskt gillar honom. Det bästa var att jag frågade om han möjligtvis kunde tänka sig att delta på en korpmatch med Socialdemokraternas korplag. Han är ju bra på fotboll:) Det blev lite tight för honom att kunna spela någon match i juni, men han lovade att han skulle vara med nästa säsong. Det blir perfekt i valrörelsen 2010.   

Ginabikinireklamen...............

Så pryder Ginabikinireklamer varje reklampelare i hela Eskilstuna och säkert i hela Sverige. Det är henne våra barn ska se upp till och vilja se ut som. Det är hon som får utgöra det "naturliga" fast det egentligen är onaturligt. Så undrar vi varför unga tjejer mår allt sämre. Ungas strävan efter att nå det ouppnåeliga tvingar dem till självsvält som gör att deras hjärtan stannar innan de ens kommit halvvägs fram till "målet".  


RSS 2.0