Få men tappra

25 februari kl. 18:40 Nyfors KK vs Socialdemokraterna 5-3


Bara några minuter efter att domaren blåst igång matchen dunkar vår grymme Viktor Nilsson in 1-0 målet. Det tar inte lång tid innan Kent Sedin slår en perfekt passning till Lisa Friberg som lyckas finta målvakten och dessutom träffa målet och göra 2-0. Efter ytterligare ett par minuter slår Magnus Nyman sig fri på vänsterkanten och spelar bort sista backen genom att lägga passning till Mikael Andersson som fick till ett mål även denna match, 3-0. Motståndarna, som även var serieledare denna match, såg ut att vara lika chockade som vi.


Våra utvisningsminuter minskar för varje match. Vi har börjat lära oss hur domarna fungerar och även vilka regler vi ska följa. Trots det så får vi några utvisningar idag, men det fick även det andra laget. Däremot ska vi försöka att bli bättre på denna punkt för det skulle ju kunna innebära att vi får spela med fler spelare än motståndarlaget, om de blir utvisade, och då kanske vi skulle orka ännu mer.


Filippa Ericsson fick en armbåge i huvudet så yrslet gjorde att hon inte kunde gå själv. Vi hörde pressade motståndare i underläge som skrek att hon filma. Det fanns bara två som filmade i Vilstahallen under vår match och det var Benny Karlsson och Bosse Nellhag. Inom kort kommer filmsnuttar att läggas ut. Filmen kommer vi även att ha med på vår nästa konditionsträning i Vilstabacken så vi alla minns vad vi behöver bli bättre på. Viktor Nilsson hade sagt till sin mamma Sarita Hotti att vårt lag i alla fall är det mest dokumenterade laget och det är vi stolta över!


I vårt mål ägde Nicklas Älgekrans och räddade många bollar som hjälpte oss att hålla 3-0 resultatet en bra bit in i matchen. Sedan hände något. Vår kondition räckte inte till och vi hade inte så många att byta med idag så efter den härliga ledande känslan ramlade deras, faktiskt, välförtjänta mål in och när domaren blåste slutsignalen stod det 3-5 på måltavlan. Grattis säger vi till Nyfors KK, men vi tror att vi gav er en match i alla fall:)

Kommentarer
Postat av: Daniel Eriksson

Ann-Sofie Wågström, jag har kommenterat din kommentar i inlägget "små fega poliser".

Du får gärna svara!Och bra jobbat i innebandyn Lisa, har de bara en planhalva i eskilstuna också?

2009-02-26 @ 21:58:46
Postat av: Lisa

Hej Daniel:)

Lägg av:) Ja, det finns bara en planhalva i Eskilstuna också...Kommer hem lördag-söndag...Kan vi ses?

2009-02-26 @ 22:36:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0