Badminton och innebandy är politik

Ingenting kan ersätta värdet av att finnas i våra medmänniskors vardag. Det är där vi måste vara och inte endast i tidningar, på tv och i datorn. Nu kommer vi att mötas även utanför möteslokalerna.

 

Politiken ska spegla människan och därför ska de förtroendevalda vara bra spegelbilder. Ett steg i rätt riktning är att vi har börjat spela badminton och innebandy tillsammans. Det är i vardagen vi måste finnas för där finns människorna.

 

Emeli Lanninge tog initiativet och bokade upp ett gäng badmintonbanor under årets onsdagskvällar. Vi har varit mellan fyra och tolv varje gång. Alla partimedlemmar som vill får vara med och spela. Välkomna!

 

I januari 2009 kommer vi också att ha ett innebandylag i korpenserien. Röda matchställ ligger nu och väntar på att serien ska dra igång. Laget är redan fullt men reserver behövs alltid så hör av dig till mig om du är intresserad. Matchtiderna kommer att skickas ut till alla medlemmar så att de som inte spelar representerar oss runt planen och i hejarklacken. I pauser ger detta oss chans att prata med människor i publiken, i motståndarlaget och på planen bredvid. 

 

I samhället och i vår rörelse måste vi bevara och utveckla den svenska folkrörelsetraditionen. Vardag är politik.

 

 

Fv. Erik Unnerdal, Jimmy Jansson, Emeli Lanninge och Linda Johansson

 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Så riktigt Lisa, vår vardag är vad som formar och visar vår politik. Det enskilda ansvaret....

2009-01-18 @ 22:29:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0