Dagens dos av genfelet "rätten till att någon ska dra i min snopp"

Signaturen Åke har skrivit ett inlägg i Aftonbladet söndagen den 4 maj 2008 under rubriken Sverige behöver bordeller. (Innan du läser vill jag bara varna för att risken för att du ska bli illamående är stor)

Åke skriver:
Inför statliga bordeller i Sverige! De som arbetar där skall läkarkontrolleras regelbundet mot könssjukdomar. De som arbetar där ska utföra arbetet frivilligt och betala skatt och sociala avgifter till staten och ha samma rättigheter som vilken arbetande människa som helst i samhället. Det finns massor med människor som har behov av deras tjänster eftersom de av olika anledningar inte kan få sitt sexualbehov tillfredställt på annat sätt. Det kan vara ensamstående, handikappade eller personer som inte fått sitt sexualbehov tillfredsställt av sin partner.
Den dubbelmoral som finns i samhället idag när det gäller detta skulle försvinna. Idag förekommer ju verksamheten ändå fast den inte syns och är straffbar! Världens äldsta yrke kommer aldrig att försvinna!

Lisa tänker:
Äckliga, vidriga och egoistiska snuskgubbe.

Kommentarer
Postat av: peo

Du tänker så rätt så..... tyvärr äro vi män utrustade med två huvuden och allt som oftast är det fel huvud som sköter tänkeriet.

2008-06-22 @ 18:58:56
URL: http://peowagstrom.wordpress.com
Postat av: Lisa

Hej Peo!

Ja det verkar verkligen vara så hos Åke. Det verkar tyvärr vara så hos många män.



Däremot är det skönt att veta att det finns män som inte tänker så också. Jag vill att den gruppen ska bli fler bara.



Kul med ett nytt ansikte i bloggen! Trevlig kväll!

2008-06-22 @ 23:04:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0