Idag var det blått på avbytarbänken och det passar ju oss röda

Socialdemokraterna VS Assa 5-5

 

Med lite ny taktik, kämparglöd och friska ben lyckades vi tillsammans få resultatet 5-5.

 

Idag gjorde Micke premiär i målburen och det skötte han med bravur. Det hördes ett ”wow” i hallen när han klistrade ett stenhårt skott med en hand. Snyggt!

 

Anders Nilsson, Mikael Edlund, Magnus Nyman, Micke Andersson och Filippa gjorde alla ett bra jobb på backen. Assa var ihopspelade och hade många bra tuffa anfall som våra backar räddade många gånger. De anfall som vi inte lyckades rädda var Assa väl förtjänta med sitt starka samspel och många skott. Det verkade förövrigt hända mycket spännande på backen idag även om bollen var på andra sidan planhalvan?!

 

Efter varje mål som Assa gjorde så gjorde vi också ett mål, men vi kom aldrig i kapp. Kan det vara så att vi var tvungna att få ett mål i baken för att tagga till? Kanske det.

 

Hampus och jag delade på centerplatsen. Det avgörande målet i slutsekunderna lyckades Hampus sätta dit. Bra jobbat!

 

Anfallare idag var Oskar Nilsson, Johan Nilsson, Peo Wågström och nyförvärven Markus och Adde. Peo gjorde ett klockrent mål på retur. Adde rörde verkligen om i grytan där uppe och fick sätta dit bollen mer än en gång. Härligt, det behövde vi!

 

Stämningen var härlig och glädjefull, inte minst efter alla våra mål. Vi peppade varandra in i det sista och det lönade sig. Idag var det roligt att spela.

 

Jag råkade få två minuter för en ofrivillig:) hands, men annars var det mest blått på avbytarbänken och det är ju precis så vi röda vill ha det:)

 

Det var roligt att fyra unga nya killar ville vara med på matchen ikväll. De vet precis vilket parti de ska rösta på i Eu-valet, kyrkovalet och riksdagsvalet. Bra jobbat och välkomna tillbaka till nästa match.

 

På läktaren hade vi ett starkt stöd som vanligt. Det känns extra bra och roligt då. Dessutom hade visst påskharen hittat dit ikväll och vad värmande det var!

 

Festinbjudan är klar och de som varit med på planen eller stöttat vårt lag är såklart välkomna. För mer information om festen är det bara att prata med mig eller Mikael Edlund.

 

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie Wågström

Det blev onekligen en kanonomgång. Det var ren glädje att sitta på läktaren och heja på Röda-laget.

2009-04-08 @ 23:29:53
URL: http://annsofiewagstrom.wordpress.com
Postat av: peo

...glöm inte vår fantastiska lagkapten !LISA, ett föredöme på planen och på bänken.

2009-04-08 @ 23:30:56
URL: http://peowagstrom.wordpress.com
Postat av: Lisa

Men hej Ann-Sofie och Peo!Kul att det var roligt på läktaren också. Ni var del i vinsten, för det känns faktiskt som vi vann:)Och TACK Peo för det, värmande!Ses!

2009-04-09 @ 08:34:35
Postat av: Ann-Sofie Wågström

Funkar Statcountern?

2009-04-10 @ 00:21:17
URL: http://annsofiewagstrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0