Älgfighten blev seger

Med älgar på motståndarplan och en älg i vårt mål var det inte konstigt att det blev många vinnarhorn som krigade om en vinst. Och vi tog den.


Onsdagen den 11 februari var det dags för vår andra innebandymatch i Vilstahallen. Den spelades mot Hikinen Hirvi som betyder just svettiga älgarna. Förra matchen fick Johan Nilsson köttsår på knäna och efter tre veckors vila så var såren inte läkta. Vi ställde därför Nicklas Älgekrans i målet.

 

Det tog inte lång tid innan vi lyckades få in första målet. Motståndarna blev nog lika chockade som vi. Efter det ramlade målen in och matchen slutade 5-2 till oss.

 

Räddningsmässigt skötte sig ”Älgen” exemplariskt i målet men hans mun ska vi tejpa igen till nästa match för att minimera våra utvisningsminuter.

 

– Utvisningsligan vill vi ju inte vinna, sa Fredrik Pettersson som också gjorde sin premiär i dagens match. Han lyckades nog spela sammanlagt sju minuter innan han skadade foten. För att inte heller ta hem skadeligan så funderar vi också på om de som inte tränar så ofta kanske ska börja träna oftare för att klara av de hårda matchminuterna som det blir. Den som vill får ta åt sig av den pikenJ

 

Vattenflaskorna tömdes snabbt och på avbytarbänken chippade de flesta efter luft. Det fanns också ett nyförvärv på planen, Markku Repo, som såg oberörd ut trots sina fina snabba genomlöpningar, rundningar och snygga skott.

 

På läktaren fanns många hejare som bland andra Fredrik Svensson som var utsedd till förste fotograf, Ann-Sofie Wågström, Sarita Hotti, Therese Huru, Magnus Nyman och John Eklöf. 

 

På onsdag den 18 februari kl. 20:20 är det dags för nästa match i Vilstahallen. Tuffa på planen och kompisar efteråt.  Vi ses!

 

Markku Repo och Filippa Eriksson

Inga höga klubbor utan bara knähöjd exakt:)

Emeli Lanninge

Efter matchen är vi kompisar igen:)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0