När skulle vi träna nu igen?

15 mars kl. 18:00 MSE Fritid vs Socialdemokraterna 6-2


När vi blir bättre på att skjuta, jobba hemåt och markera varsin spelare kommer vi att vinna. Men det ska vi ju snart träna på.


Uppladdningen kändes bra. Johan Nilsson hade köpt knäskydd och stukade fötter var tejpade. Hejarklacken var på plats. Vi hade ett nyförvärv. Vi kändes taggade helt enkelt.


MSE Fritid gick ut tufft och fick snabbt in två mål. Vi gav inte upp för det utan fick istället till ett bra anfall där Viktor Nilsson spelade till Lisa Friberg som lyckades träffa mål denna gång. 2-1.


Direkt efter det fladdrade det till i nätet bakom vår målvakt Johan Nilsson igen. 3-1. Istället för att hänga läpp reducerade vi snabbt till 3-2 genom ett exemplariskt anfall med en pass från Viktor Nilsson till Filippa Ericsson som fintade sista backen och spelade tillbaka till Viktor igen som kunde slå in bollen snyggt i mål. Yes!


Våra backar var stabila, Erik Åström, Mikael Edlund och Anders Nilsson stoppade anfallarna så gott det gick. Det värsta var att motståndarna hann skjuta så tidigt och spela runt oss, eftersom inte alla höll sina markeringar. Det ska vi träna på.


Debutant idag var Oskar Nilsson som gjorde en imponerande insats för vårt lag. Oskar utsågs enhälligt av vår hejarklack och våra spelare till matchens lirare.


Efter två grymma anfall hände något. Vi slutade jobba hem. Resultatet av trötta ben och lång väg hem blev helt enkelt 6-2 till motståndarna.  Det ska vi träna på.


Utvisningsbåset ekade tomt idag. Antingen börjar vi lära oss reglerna eller så tänjer domarna på gränserna.

Efter matchen bar det iväg till O`Learys där god mat, Zlatan och två timmars skitsnack väntade.


Nu har vi bara tre matcher kvar på oss att ändra på vår placering i serietabellens undre del. Alla spelare och aktiva hejarklackssupportrar kan redan nu boka upp kvällen den 24 april i sina kalendrar. Mer information kommer till er inom kort. Var så säkra.

Tekning, Oskar Nilsson

Erik Åström och Filippa Ericsson

Frislag, Viktor Nilsson.

Johan Nilsson. Lugnt och fint!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Träna?!

2009-03-18 @ 21:34:38
URL: http://peowagstrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0