Skotträning nästa

Socialdemokraterna vs Bad Beavers Elite 0-3

Idag var vi trötta i benen. Idag igen. Vi har glömt att träna mellan matcherna fast att vi har lovat varandra.

Ingen vinst idag heller, men vi har roligt och de som inte gillar att gräva ner sig i förluster brukar trösta sig med att det faktiskt är just att ha roligt som är det viktigaste.


I första perioden höll vi emot bra och vi kände alla att det fanns ett hopp att kunna klara en vinst. Vi skapade oss flera lägen som skulle ha blivit mål om vi bara hade skjutit lite bättre. Efter att ha fått ett mål emot oss ramlade nästa två snabbt in och sedan blåste domaren och matchen var slut. Mycket mer än så hände faktiskt inte.

Ingen skadad om vi inte räknar med, en av kvällens tre debutanter, Fredrik Svensson vars ben domnade bort efter första ruschen. Ingen utvisad för domarna var inte så hårda utan godkände vissa höfttacklingar, punktmarkeringar genom att hänga fast spelarna på ryggen och slag om man bara oskyldigt sträckte upp händerna efter. 


Jimmy Jansson, vice ordförande i kommunstyrelsen, gjorde sin första match idag. Han kom fram till att vi måste hyra en hall och ha skotträning. Ett bra förslag som kaptenen tar med sig inför nästa match. Anders Nilsson erbjöd alla som vill ha skotträning att komma ner till hans källare för där finns ett mål som vi alla kan träna på. När ses vi där?


Klacken toppades med våra trogna supportrar ordförande i arbetsmarknads- och familjenämnden Sarita Hotti och ordförande i Enerig- och miljö Ann-Sofie Wågström. Under matchen trillade supporterförstärkning in och på plats var även arbetarekommunens ordförande Åsa Kratz. Tack för stödet, det blir mycket roligare då. 


Motståndarna var duktiga och trots att vi hade fler avbytare än vad bävrarna hade så orkade de lite mer än vad vi gjorde. Vi kommer igen till nästa match på söndag den 15 mars kl. 18:00. Lika taggade som alltid och då ska det bannemej bli vinst! 


Kommentarer
Postat av: Ann-Sofie Wågström

PeO hälsar att han i stort sätt har läkt det är bara ena hälen som gör ont nu ;-)

Kram

Ann-Sofie

2009-03-05 @ 22:23:53
URL: http://annsofiewagstrom.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0